sábado, 28 de mayo de 2011

DEMOCRÀCIA? UF ARA MATEIX NO HI ÉS, JA TRUCARÀ QUAN HI SIGUI.

Des de quan els mossos són els encarregats de netejar? au va home, que han de netejar? El que haurien de netejar són les poltrones polítiques, plenes de mentiders, fascites, fills de puta. Això haurien de netejar.
Nosaltres, els joves d'ara veiem un futur fosc, sense esperança. Com podien pensar que tothom es callaria i aguantaria? AU VA! Doncs jo em reivindico: VULL UNA DEMOCRÀCIA REAL. Que ja va sent hora! I si als polítics corruptes no els hi agrada que se'n vagin a l'exili, collons. Que deixin d'arruïnar-nos, mentre ells es forren. Una patada al cul, és el que haurien de rebre, forta, tant forta que els enviïn a 64894518484 km d'aquí. Fills de puta, que no teniu un altre nom.
I als mossos, 3/4 del mateix. NO ES POT COLPEJAR AMB LA PORRA MÉS AMUNT DE LA CINTURA! Que passa, que els de dalt diuen A i no teniu collons a dir NO? DONCS NOSALTRES SI QUE ELS TENIM, I NO PER AIXÒ ENS HEU DE XAFAR. Si vosaltres sou qui ens ha de defensar si hi ha cap mal, perquè no ho feu? El ciutadà està fart de la corrupció dels polítics, de les mentides que surten de les seves boques putrefactes... I ENCARA HI HA GENT QUE ELS CREU! Vinga si, ara el país de les meravelles també existeix, els reis mags també, el pare noel també i el ratoncito Pérez és el meu veí. Aneu-vos a cagar a la riera, MALPARITS.

No hay comentarios: